+359 878 930 463
Безплатна доставка при покупка над 200.00 лв.

Методи на плащане

Магазинът ни, Merystyle.bg, предлага различни опции за плащане, като всяко едно от тях е на разположение за всеки клиент, за да може да избере този, който му отговаря най-добре.
При този метод на плащане, не се извършва предварително плащане. Вие получавате продуктите, които сте поръчали, от куриерска фирма Speedy, като заплащате дължимата сума на куриера при доставката.

Всеки продукт пристига с опцията "прегледай преди да платиш".

Ако решите да откажете продукта след оглед, ще бъдете задължени да заплатите куриерските услуги както за доставката, така и за обратната (повторна) доставка на продукта.
При заплащане с карта се отваря платежна страница на Borika, където трябва да въведете данните на вашата карта.

Видовете приемани карти са следните:
  • Visa;
  • Visa Electron;
  • MasterCard;
  • Maestro.

Моля, обърнете внимание, че вашата MasterCard, V PAY или Visa Electron карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
Моля, проверете дали вашата карта е отворена от вашата банка за трансакции в Интернет. Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.


Данните, които трябва да попълните за плащане с карта, включват:

 
  • Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя);
  • Данни за автентикация: В случай, че сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode от вашата банка издател, ще трябва да въведете автентикационна парола.

Сумата от вашата карта се удържа веднага след успешната транзакция.
Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (BGN). Ако на сайта има и цени в други валути, освен български лев, те са само за информативни цели и могат да не съответстват напълно на начислената сума в същата валута на вашата карта.

След получаване на плащането в нашата система, започваме обработката на вашата поръчка. Плащането с карта обикновено отнема до 3 работни дни за получаване на парите от наша страна. Това означава, че докато не получим плащането, не можем да ви изпратим желаният от вас продукт.

С този метод на плащане, Вие се съгласявате да изпратите дължимата сума на следната банкова сметка:


Банка:
IBAN:
BIC:
Титуляр:
Мери Оригинал ЕООД


След получаване на плащането в нашата система, ние ще започнем обработката на вашата поръчка.