+359 878 930 463
Безплатна доставка при покупка над 200.00 лв.

Гаранции и рекламации

ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО НА ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН MERYSTYLE.BG


Гаранция:


МЕРИ ОРИГИНАЛ ЕООД, чрез merystyle.bg, гарантира, че продуктът е без дефекти, които да намалят неговата стойност, в момента на изпращане. Гаранцията не важи за дефекти, причинени от нецелесъобразна употреба. В случай на транспортен дефект или фабричен дефект, моля направете рекламация на нашия имейл: [email protected] или на телефон: +359 878 930 463. Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално, а обратна информация ще бъде изпратена на посочения от вас имейл адрес. Клиентът трябва да запази всички документи и опаковки, които са съпътстващи стоката.


Рекламация:


При получаване на поръчката, клиентът трябва да прегледа стоката и да ни уведоми в случай на видим дефект или повреда.


Процес на рекламация:


Подлежаща на рекламация е всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. Клиентът може да я откаже при получаване от куриера. В случай на дефект, клиентът трябва да уведоми Merystyle.bg веднага след установяването му. В случай на повредена или разпокъсана опаковка при получаване, рекламацията ще бъде приета само в присъствието на куриера. В този случай се свържете с нас на телефон: +359 878 930 463 или откажете да приемете стоката от куриера. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя в момента на получаване на пратката. При рекламация потребителят може да иска възстановяване на сумата, замяна на стоката или друга съответстваща на договореното. При подаване на рекламация потребителят трябва да предостави необходимите документи: стокова разписка, наложен платеж или фактура. Стоката, обект на рекламацията, се изпраща по куриер за сметка на МЕРИ ОРИГИНАЛ ЕООД на посочения адрес:

МЕРИ ОРИГИНАЛ ЕООД
гр. Димитровград,
ул. "Търново" 11

МЕРИ ОРИГИНАЛ ЕООД приема всички рекламации, представени своевременно. За всяка рекламация се издава акт, който се предоставя на клиента. Лице, което не е основният платец по пратката, няма право на рекламация, ако се яви като трета страна при получаването й.